Latest News

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου Θωμά που κατέρρευσε έξω από κλαμπ: «Έπιασε το στήθος του και έπεσε κάτω»!


«Έπιασε το στήθος του και έπεσε» λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Οι συνθήκες κάτω τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες και ερευνώνται από τις Αρχές. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για ανάνηψη των γιατρών, ο 18χρονος δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να φέρει τραύματα ή κάποιο άλλο σημάδι που θα παρέπεμπε σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου.

H ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε ως εκ τούτου οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες, όπως εκτιμάται, πρόκειται να «ρίξουν» φως στους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία.

«Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» τόνισε ο πατέρας του 18χρονου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρέα του είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο ίδιος τόνισε πως ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος. «Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε».

Όπως έγινε γνωστό το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές από το Τζάνειο, ο 18χρονος έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο στις 5 τα ξημερώματα και του έγινε ανάνηψη που διήρκησε περίπου 1 ώρα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στις 6:20 το παιδί κατέληξε.

Η οικογένεια του Θωμά οι φίλοι του, οι συγγενείς αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο 18χρονος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ το σχολείο στο οποίο φοιτά ο αδελφός του έχει ακυρώσει όλες τος προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους.