Latest News

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Απίστευτο πολιτικό πλιάτσικο: Πήραν τη σελίδα «MySyriza» στο Facebook και την μετέτρεψαν σε «Νέα Αριστερά»! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 
Κατάσταση που θυμίζει «εκρηκτικό» διαζύγιο ζευγαριού καταγράφεται σε ενημερωτικές σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook, μετά την αποχώρηση των «11» και την ίδρυση της... Νέας Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, διαχειριστές σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησαν την έξοδο των «11», αντί να στήσουν από το «μηδέν» μία καινούρια για τη νέα τους πολιτική επιλογή, προτίμησαν πολύ απλά να τη μετονομάσουν σε «Νέα Αριστερά».

Έτσι, τα κάτι λιγότερο από 2.000 μέλη της σελίδας «MySyriza» είδαν εν μία νυκτί να έχουν μέλη της σελίδας «Νέας Αριστερά».

ADVERTISEMENT

Κάνοντας, λοιπόν, μία αναζήτηση στο Facebook, παρατηρείται το εξής τραγελαφικό: Η σελίδα έχει url «facebook.com/mySyriza/», αλλά η ονομασία και τα λογότυπα είναι της… Νέας Αριστεράς.

mysyriza3_8e85b.jpg

Μάλιστα, οι διαχειριστές της σελίδας -τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές- δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαγράψουν τις προηγούμενες αναρτήσεις της σελίδας ως «MySyriza».

Έτσι, πλέον, μπορεί να δει κανείς περιεχόμενο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τη σκέπη της… Νέας Αριστεράς.

mysyriza_385b7.jpg

Επίσης, αν κάποιος αναζητήσει στο Google το «MySyriza» θα δει ακόμα και τώρα το λογότυπο του κόμματος και όχι τις αλλαγές μετά την ίδρυση της νέας ΚΟ.

mysyriza2_d6cb3.jpg