Latest News

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Γ. Γαβρίλης: Αυτήν την αντιπολίτευση θα κάνουμε στο Δήμο Πειραιά

 
Γνώμονας στη νέα θητεία από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά θα είναι το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον της πόλης, τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες» Γιώργος Γαβρίλης μετά την... χθεσινή ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα ο Γ. Γαβρίλης δήλωσε πως «ξεκινάει, ουσιαστικά, μια νέα δημοτική θητεία, στην οποία η παράταξή μας, βρίσκεται στην θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο, απ’ όπου θα ασκήσουμε, με υπευθυνότητα, τα καθήκοντά μας, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον της πόλης.

Παράλληλα, συμπλήρωσε, όπως δεσμευτήκαμε και προεκλογικά, θα αναδείξουμε ένα διαφορετικό αυτοδιοικητικό μοντέλο, το οποίο θα χτίζει μια νέα σχέση με τον πολίτη,  για να σταματήσει η φθίνουσα πορεία απαξίωσης και απομάκρυνσης των πολιτών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που καταγράφτηκε και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τα θηριώδη ποσοστά αποχής στον Πειραιά.

Καταλήγοντας σημείωσε πω η παράταξή μας, με την εμπειρία της πολύχρονης παρουσίας της στα αυτοδιοικητικά της πόλης και με νέα δυναμική, με στοχευμένες παρεμβάσεις, προτάσεις, κινητοποιήσεις και κυρίως με διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες, στους οποίους λογοδοτεί, είναι αποφασισμένη να προωθήσει τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, των πολλών και όχι των λίγων. Φυσικά είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τις δικές τους και των συμπολιτών μας»