Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ένας εκ των Κρητικών που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς... στο Γκάζι.
Ο 28χρονος Γιάννης έφερε τραύμα στο μάγουλο, ενώ ο 34χρονος αδερφός του, Δημήτρης, που δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία τόσο του ίδιου όσο και της παρέας του.
«Λένε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ο αδερφός μου και το άλλο παιδί, απλά χρειάζονται περισσότερες μέρες (νοσηλείας)» πρόσθεσε ο νεαρός Γιάννης.
Όπως είπε, στάθηκαν τυχεροί καθώς δέχτηκαν τρεις σφαίρες στο κεφάλι και ευτυχώς δεν θρήνησαν θύματα. «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημαντικές συναντήσεις του Κωστή Φραγκούλη στην Ουάσιγκτον για τις
ελληνοαμερικανικές σχέσεις στη ναυτιλία (pics)
-
Σημαντικές επαφές υψηλού επιπέδου και έντονο θεσμικό συμβολισμό είχε η
επίσκεψη του Προέδρου του International Propeller Club και Προέδρου του
Propeller Πε...
Πριν από 2 ώρες
