Latest News

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Σάλος στα σόσιαλ μίντια με την… υπόκλιση του Γεραπετρίτη στον Ερντογάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απροσδόκητο, έως πρωτοφανές στιγμιότυπο, που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες κατά την είσοδο του Ταγίπ Ερντογάν στο προεδρικό μέγαρο, κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σάλο και δηκτικά σχόλια στα... σόσιαλ μίντια.  

Με το που εμφανίζεται ο Τούρκος πρόεδρος στην πόρτα του μεγάρου, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος βρίσκεται εντός αυτού, κάνει μία μικρή αλλά ξεκάθαρη υπόκλιση… υποδοχής.

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας να συμπεριφερθεί στον υψηλό βεβαίως προσκεκλημένο, αλλά χωρίς να υπαγορεύεται αυτή η κίνηση από καμία πολιτική, διπλωματική ή άλλη λογική, έχει προκαλέσει απίστευτο θόρυβο στο διαδίκτυο. Και με τις ανάλογες αντιδράσεις, επικριτικές προφανώς για τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών.

Σημειωτέον ότι το στιγμιότυπο, στο οποίο καταγράφεται μία αχρείαστη κίνηση σεβασμού και μία ανεξήγητη εκδήλωση θαυμασμού ίσως προς τον Τούρκο ηγέτη, είναι ακριβώς πριν τη συνάντηση του Ερντογάν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.