Latest News

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Έκανε σχέση με άλλον, τρελάθηκα και τη σκότωσα» - «Έσπασε» ο 71χρονος και ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του

 

Ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονου συντρόφου στη Σαλαμίνα ο 71χρονος ο οποίος, συνελήφθη νωρίτερα στο Κερατσίνι., μετά από τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού του. Ο 71χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ την σύντροφό του, πυροβολώντας την μέσα στο σπίτι της μητέρας της στη Σαλαμίνα, όπου είχε βρει καταφύγιο.

«Ναι, τη σκότωσα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε» φέρεται να είπε. Σύμφωνα με πληροφορίες o 71χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 43χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Παράλληλα, πρόσθεσε πως το όπλο του εγκλήματος -μία καραμπίνα- την αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού.

Αφού την δολοφόνησε, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «γύριζα όλη την ημέρα, πήγα σε μία καφετέρια στο Κερατσίνι. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω με το ίδιο όπλο ή να παραδοθώ, μέχρι που με βρήκατε».

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης της δολοφονίας «έσπασε» από τις απανωτές ερωτήσεις των έμπειρων αστυνομικών του ανθρωποκτονιών και ομολόγησε πως αυτός σκότωσε την 43χρονη με δυο σφαίρεςμια στο στήθος και μια στη κοιλιακή χώρα, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζει στο κίνητρο του.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την σκότωσε την 43χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας«Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ όπως είπε, το όπλο του εγκλήματος το αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς πως την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου όπου την χτύπησε, της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητο, θόλωσε γιατί η 43χρονη είχε βγει με άλλον άντρα. Κατόπιν ο δράστης κατέθεσε πως 7 ολόκληρα χρόνια διατηρούσαν σχέση και αυτός της συμπαραστεκόταν παρόλο που η 43χρονη είχε ένα άρρωστο παιδί.

Ο 71χρονος είχε διαφύγει από το σημείο χρησιμοποιώντας το όχημα της 43χρονης που σκότωσε, πυροβολώντας από το τζάμι της εξώπορτας του πατρικού της σπιτιού.

Υπήρχε από το πρωί η πεποίθηση ότι είχε προλάβει να επιβιβαστεί σε φέρι της γραμμής και να περάσει απέναντι στο Πέραμα. Ο δράστης εντοπίστηκε, έχοντας σταθμεύσει το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει, κάτω από τον περιφερειακό, προς το λιμανάκι της Δραπετσώνας και δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά για να εξεταστεί, όπου ομολόγησε το έγκλημά του και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Ο 70χρονος εντοπίστηκε από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν ρωτήθηκε που είναι το κινητό του θύματος, απάντησε πως το είχε πάρει, αλλά το ξέχασε σε μια καφετέρια στο Κερατσίνι...