Latest News

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ξέσπασε η μητέρα της 43χρονης - «Η Γεωργία ήταν αθώα, της ζητάω συγγνώμη που δεν την προστάτευσα»


Ξέσπασε  το πρωί της Παρασκευής η μητέρα της 43χρονης Γεωργίας που έπεσε νεκρή από τα πυρά της καραμπίνας του 71χρονου συντρόφου της... στη Σαλαμίνα.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της άτυχης γυναίκας, η μητέρα της αναφερόμενη στον δράστη δήλωσε έκπληκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία; Έχω τρελαθεί με ό,τι βγήκε προς τα έξω ό,τι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα, ό,τι είχε παιδιά στην Καβάλα ό,τι είχε παιδιά στην Αθήνα…».

Αναφερόμενη σε δηλώσεις της εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, σχετικά με την στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Σαλαμίνα, μετά τις καταγγελίες της γυναίκας, λίγες μέρες πριν από την δολοφονία της, για ενδοοικογενειακή βία και επικρίνοντας την στάση των αστυνομικών, η μητέρα της 43χρονης είπε «ποτέ μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο μου σαν μάνα. Πήγα το παιδί με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι. Ήταν πολύ αθώα και για αυτό την πάτησε. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να την χτύπαγε και εκείνη να μην έλεγε τίποτα», είπε για την δολοφονημένη κόρη της.

Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της προς την νεκρή κόρη της, λίγες ώρες πριν από την κηδεία της 43χρονης, καθώς απευθυνόμενη στο παιδί της, «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της».