Latest News

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα – Συγκλονίζει η αδελφή της 43χρονης: «Δεν υπήρχε ζήλια - Δεν φανταζόμασταν τέτοια τραγική εξέλιξη

 


Επίθεση στον 71χρονο γυναικοκτόνο, ο οποίος με κυνικό τρόπο προσπάθησε να δικαιολογήσει τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα, εξαπέλυσε η αδελφή...του θύματος.

«Δεν υπήρχε ζήλια. Επτά χρόνια γνωριζόντουσαν. Από τα λεγόμενα της αδερφής μου ήταν θέμα ότι αυτός βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα, ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει. Μετά δεν ξεκόλλαγε και όταν έφτασε στα άκρα η υπόθεση επειδή δεν δούλευε και καθόταν και η αδερφή μου αντέδρασε, έγινε το φονικό», είπε η αδελφή της 43χρονης το πρωί της Πέμπτης (7/12).

«Δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα μια τέτοια τραγική εξέλιξη. Θα είχαμε κινητοποιηθεί με τη μητέρα μου και θα την είχαμε βγάλει από τη Σαλαμίνα» συμπλήρωσε.

«Σκέφτομαι το παιδί της που ήταν όλη μέρα μαζί και ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Έχω χάσει τη λογική μου», σημείωσε η αδερφή της 43χρονης.

«Αν είχε ίχνος ευαισθησίας να σκεφτόταν ποιον πάει να καταστρέψει. Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί», κατέληξε.

Κυνικός ο 71χρονος μπροστά στους αστυνομικούς

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος εμφανίστηκε αμετανόητος για την πράξη του μπροστά στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα.

«Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω», είπε χαρακτηριστικά.

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μη είναι μπροστά», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο γυναικοκτόνος.