Latest News

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Νέα τροπή μετά τη σύλληψη του 17χρονου - Ήταν και στην καταδίωξη στο Πέραμα το 2021




Συμμετοχή στην καταδίωξη που είχε γίνει το 2021 στο Πέραμα όταν είχε πέσει νεκρός 20χρονος Ρομά φέρεται να είχε ο νεαρός που συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία ως ένα από τα άτομα που... επέβαιναν στα αυτοκίνητα που δεν σταμάτησαν προχθές σε σήμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για έναν 17χρονο ο οποίος ήταν ο ένας από τους τουλάχιστον τέσσερις νεαρούς που βρίσκονταν στα δύο αυτοκίνητα. Το άτομο αυτό ήταν και μέσα στο αυτοκίνητο που καταδιώχθηκε από αστυνομικούς το 2021 στο Πέραμα, με τραγική κατάληξη τότε να πέσει νεκρός Ρομά από πυρά αστυνομικών. Και τότε όπως και προχθές οι καταδιώξεις ξεκίνησαν ύστερα από σήμα στην Αστυνομία για κλοπές αυτοκινήτων.

Μετά το περιστατικό στο Πέραμα ο ανήλικος είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 17χρονος που συνελήφθη σήμερα είναι ξάδερφος του 20χρονου που είχε συλληφθεί χθες για την ίδια καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διαδοχικές κλοπές και θανάσιμο τραυματισμό μετά από επικίνδυνη οδήγηση, ενώ έχει ζητήσει και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.