Latest News

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Συμμορία των «11»: Ράκος η πρώην Σταρ Ελλάς - τα απλήρωτα ενοίκια και οι κατασχέσεις μετά την χλιδή


Το εντυπωσιακό μοντέλο, σύζυγος του φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας που φέρεται να έβαλε στο χέρι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο, δήλωνε πανευτυχής στο πλευρό του άνδρα που της έκλεψε... την καρδιά.

Η γνωριμία τους είχε γίνει μέσα από φιλικό κύκλο και μέσα σε έναν χρόνο παρά τη διαφορά ηλικίας τους το πασίγνωστο μοντέλο ήταν έγκυος. Ο πανευτυχής σύζυγος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την ετοιμόγεννη γυναίκα του με ένα νυφικό υπερπαραγωγή με ουρά 12 μέτρων  ενώ της υποσχέθηκε μια ζωή μέσα στην χλιδή κάτι που το τήρησε στο ακέραιο.

Η σύζυγος σήμερα που της κατασχέθηκαν τα πάντα δήλωσε πως δεν γνώριζε τη δράση του συζύγου της ενώ ποτέ δεν αναρωτήθηκε πως έκαναν ταξίδια στο Ντουμπάι, έκλειναν ιδιωτικά μπουτίκ να αγοράσουν πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ ζώντας μια ζωή που μόνο λίγοι έχουν σε όλον τον κόσμο τη δυνατότητα.

Συμμορία των «11»: Η αστυνομία έκανε στενό μαρκάρισμα συλλέγοντας στοιχεία ενώ ο φερόμενος εγκέφαλος απολογείται το Σάββατο

Ο  φερόμενος ως εγκέφαλος σύμφωνα με τις αρχές, έστησε μαζί με τους συνεργούς του ένα δίκτυο που δραστηριοποιείτο στη διασυνοριακή απάτη στον ΦΠΑ και στη λήψη επιστρεπτέων προκαταβολών, μέσω σύστασης ανύπαρκτων, συναλλακτικά, εταιριών.

Την υπεράσπισή του έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, σήμερα δήλωσε πως έχουν κατασχεθεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ζεύγους, ακόμη και 10.000€ που ήταν στην κατοχή της συζύγου. Το άλλοτε ζεύγος που επιδείκνυε σε κάθε περίσταση τον πλούτο του σήμερα ζει στο ενοίκιο, οφείλει δύο ενοίκια και κινδυνεύει με έξωση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του φερόμενου ως εγκεφάλου δήλωσε πως η ψυχολογική κατάσταση της συζύγου του φερόμενου ως εγκεφάλου είναι χάλια. «Ούτε σπίτι δεν έχει ο πελάτης μου, στο ενοίκιο μένουν. Και σας το λέω ευθέως, ότι τα οικονομικά τους δεν είναι αυτά που εμφανίζονται. Όταν έχεις συναλλαγές εκατομμυρίων, δεν δικαιούσαι να έχεις ένα πολυτελές αυτοκίνητο;» είπε μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος.

Συμμορία των «11»: Οι διάλογοι «φωτιά»

Κάποιοι από τους διαλόγους των προσώπων που εμπλέκονται στο εγκληματικό δίκτυο που έστηνε εικονικές εταιρείες για να αρπάζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ, μέρος των οποίων «επένδυε» σε super cars και όπλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για διαλόγους, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στον φερόμενο διαμεσολαβητή κι έναν διαχειριστή μίας εταιρίας κι αναφέρονται στον τρόπο που ο 50χρονος «αρχηγός» αποκτούσε τα πανάκριβα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, λέει ο φερόμενος διαμεσολαβητής λέει για την Porsche Kayene που πήρε ο επιχειρηματίας για την σύζυγό του, γνωστό μοντέλο.