Latest News

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Κερατσίνι: Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κλέβουν ένα Smart!

 
Ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών ΙΧ έχει γίνει τον τελευταίο μήνα μια σπείρα διαρρηκτών που ανοίγει και κλέβει αυτοκίνητα σε Κερατσίνι...και Νίκαια.


Τα μέλη της σπείρας βάζουν στο «μάτι» αυτοκίνητα Smart και χτυπούν κυρίως βραδινές ώρες ακόμη και σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές.

Οι «ποντικοί» των Smart παρακολουθούν το στόχο τους και αφού πρώτα βεβαιωθούν πως μπορούν να δράσουν ανοίγουν με διαρρηκτικά εργαλεία την πόρτα του οδηγού και στη συνέχεια σπρώχνουν το αμάξι μέχρι να πάρει μπροστά.


1 second of 1 minute, 11 secondsVolume 90%
01:06
00:35
01:11
 



Στο βίντεο διακρίνονται δύο άνδρες να ανοίγουν ένα μαύρο ΙΧ το οποίο είναι σταθμευμένο επί της οδού Μοναστηριού, στο Κερατσίνι.

Ο ένας κακοποιός, με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του, παραβιάζει την πόρτα του οδηγού και ξεκλειδώνει το τιμόνι την ώρα που ο συνεργός του σπρώχνει το όχημα από το καπό.

Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να βάλουν μπροστά τη μηχανή φεύγουν προς το διπλανό στενό. Μόλις είναι σίγουροι πως δεν τους παρακολουθεί κανείς επιστρέφουν, σπρώχνουν το αυτοκίνητο με την όπισθεν, το βάζουν μπροστά και εξαφανίζονται.

Η κλοπή έγινε πριν από 20 ημέρες και οι Αστυνομικοί αναζητούν τους «ποντικούς» μέσα από βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη δράση τους.