Latest News

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Επεισόδια στη λεωφόρο Μεσογείων για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου, άναψαν φωτιές – Ένταση και σε λεωφόρο ΝΑΤΟ, Μενίδι

 Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από αστυνομικά πυρά, καθώς το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν επεισόδια στη... Λεωφόρο Μεσογείων.

Οι συγκεντρωμένοι άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στο ρεύμα της καθόδου προς Αθήνα. Λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ αποχώρησαν οι συγκεντρωμένοι και δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος, ενώ έμεινε κλειστή μόνο η μία λωρίδα, προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος από τα καμένα αντικείμενα.

Νωρίτερα, σε βαρύ κλίμα οδύνης, πραγματοποιήθηκε στην Αλίαρτο η κηδεία του 17χρονου.

Την ίδια ώρα, επεισόδια ξέσπασαν και στο Μενίδι όπου περίπου 20 συγκεντρωμένοι πετούσαν αντικείμενα και μπιτόνια στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου έναντι δυνάμεων της αστυνομίας.

Η λεωφόρος ΝΑΤΟ παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω έως την οδό Αγίου Γεωργίου, καθώς και εκεί σημειώθηκαν επεισόδια από ομάδες που άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα.

Διαμαρτυρίες και στη Χαλκίδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και στη Χαλκίδα, καθώς σύμφωνα με το eviaonline, άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκεντρώθηκαν στην περιοχή που είναι οι Καμάρες στη Χαλκίδα.

Οι συγκεντρωμένοι άναψαν καπνογόνακρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα για τον 17χρονο που έχασε την ζωή του.