Latest News

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Αδειάζει την Αχτσιόγλου για ντιμπέιτ - «Την καλώ σε κοινή περιοδεία»!

 Αρνητικός στο ενδεχόμενο ντιμπέιτ με την Έφη Αχτσιόγλου στο πλαίσιο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης...

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει «ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» και στη συνέχεια επικαλείται τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου «εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι». 

«Με την Έφη η σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το "μαζί" που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία», γράφει ο κ. Κασσελάκης. 

Από την πλευρά της, η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε πως ζήτησε ντιμπέιτ, σε συνέντευξή της σήμερα στον Αnt1: «Ζήτησα από τους γραμματείς του κόμματος να γίνει ένα ντιμπέιτ με τον κ. Κασσελάκη. Το ζήτησα από τους γραμματείας για να το ζητήσουν από τον κ. Κασσελάκη και να δούμε. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε να γίνει το ντιμπέιτ, άλλωστε εγώ το ζήτησα».


Έφη Αχτσιόγλου για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Μου μιλάτε σαν όλα να έχουν κριθεί»

Ως «ανοιχτή μάχη» χαρακτήρισε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γύρο των εκλογών ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας πως τίποτα δεν έχει κριθεί. 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έδωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, δύο 24ωρα μετά τις εκλογές και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην «προβοκάτσια» που δέχτηκε μια μέρα πριν την αναμέτρηση από συγκεκριμένο σάιτ. Μάλιστα, επισήμανε ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον ενός συγκεκριμένου σάιτ που «διέδωσε ψέματα» εις βάρος της. 

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής επέμειναν να δώσει απαντήσεις για την «επόμενη ημέρα της προεδρίας του Στέφανου Κασελάκη» και η Έφη Αχτσιόγλου, φάνηκε πως εκνευρίστηκε με ερώτηση του δημοσιογράφου, Μανόλη Κοττάκη, λέγοντάς του πως «μου μιλάτε σαν όλα να έχουν κριθεί». 

«Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, έχω δεχτεί μια σειρά από χυδαίες και άκρως συκοφαντικές επιθέσεις που ξεκίνησαν από το ότι είμαι διαπλεκόμενη μέχρι ότι έχω εκδιώξει τον Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για χυδαία ψέματα, λασπολογίες, οι οποίες δεν εξυπηρετούν καμία πολιτική και δημοκρατική συζήτηση, αλλά εκπορεύονται από συγκεκριμένα κέντρα και δυστυχώς πολύ συχνά αναπαράγονται εντός του χώρου».

Μάλιστα, σχετικά με την επόμενη κίνησή της για αυτή τη «λάσπη» που δέχτηκε, συμπλήρωσε ότι «επέλεξα να κινούμαι πολιτικά. Αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, θεωρώ ότι αυτό το δημοσίευμα ήταν στα όρια της προβοκάτσιας, μια μέρα πριν τις εκλογές. Βλέπω ότι έχει επηρεάσει πάρα πολλούς ανθρώπους στο σάιτ. Σήμερα αποστέλλω εξώδικη δήλωση στο σάιτ και του ζητώ να ανακαλέσουν άμεσα τη συκοφαντική δυσφήμιση που γίνονται στο πρόσωπό μου. Πρόκειται για ακραία ψεύδη που προσβάλλουν και εμένα και τον Αλέξη Τσίπρα που τον παρουσιάζουν ως τον εκβιαζόμενο». 

Έφη Αχτσιόγλου: Είμαι ρεαλίστρια, αλλά η μάχη είναι ανοιχτή

Η Έφη Αχτσιόγλου στην ερώτηση για το αν σκέφτηκε να μην γίνει ο δεύτερος γύρος απάντησε πως είναι «σαφής λειτουργία των δύο γύρων. Έτσι πρέπει να προχωρήσουμε όχι μόνο επειδή το λέει η διαδικασία, αλλά και γιατί κατά τη γνώμη μου έχει ουσία. Είναι ανοιχτή μάχη. Είμαι ρεαλίστρια, προφανώς δεν είναι υπέρ μου οι πιθανότητες, αλλά είναι μια ανοιχτή μάχη».  

«Εκφράζετε την ήττα μου. Θεωρώ ότι μπορώ να κερδίσω αυτή τη μάχη και θα προχωρήσω με αυτό το σενάριο. Σε περίπτωση που δεν είμαι εγώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Κασσελάκης νομίζω ότι έχει επιλέξει τα μέλη που τον πλαισιώνουν, τον κύριο Πολάκη, την κυρία Τζάκρη. Όπως το βλέπετε εσείς, το βλέπω εγώ» ανέφερε.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως θα υπάρξει ενότητα την επόμενη ημέρα. «Είμαι στρατιώτης αυτού του χώρου έχω υπηρετήσει πολλά χρόνια τις αρχές και τις αξίες του, είναι απολύτως δεδομένη η ενότητα του χώρου. Ο χώρος πρέπει να είναι όχι μόνο ενωμένος, αλλά και να κερδίζουμε κάθε μέρα κι από έναν».