Latest News

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Σπαρτιάτες: Στα όρια της διάλυσης – «Βουλευτές πήγαιναν στον Δομοκό για να πάρουν οδηγίες», είπε ο Στίγκας

 Στα όρια της διάλυσης βρίσκεται το ακροδεξιό μόρφωμα «Σπαρτιάτες», μετά τη διαγραφή τριών βουλευτών του από τον Βασίλη Στίγκα, αλλά και τα εκατέρωθεν «πυρά» ανάμεσα σε πρόεδρο... και ΚΟ.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Action24 «Πρωινή Ζώνη», ο Στίγκας προχώρησε σε νέες καταγγελίες κατά βουλευτών του.

«Βουλευτές και άνθρωποι που εργάζονται για τους βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω αν έπαιρναν γραμμή, δεν θέλω να μιλήσω σας είπα, από εκεί και πέρα ο νοών νοείτω», ανέφερε στη συνέχεια.

Επίσης, προανήγγειλε νέες διαγραφές, λέγοντας πως «το γραφείο μου είναι ανοιχτό. Όσοι ξεπεράσουν τα εκσαμμένα και δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του κόμματος και τους θεσμούς, βεβαίως θα διαγράψω και άλλους. Το πανηγύρι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται να κάνει ο καθένας ότι θέλει και να κατηγορούν τον πρόεδρο του κάμματος για όλα τα δεινά. Εμένα με κατηγορούν για πάρα πολλά πράγματα, διότι δεν είμαι πιόνι. Ποτέ δεν υπήρξα στη ζωή μου, ούτε τώρα θα υπάρξω. Πόσο μάλλον τώρα που έχω έναν θεσμικό ρόλο».

Σχετικά με το αν έχει ο ίδιος επικοινωνία με τον Ηλία Κασιδιάρη, είπε: «Όχι. Μια φορά μετά τις εκλογές που μου ευχήθηκε και αυτό ήταν όλο, σε τηλέφωνο τρίτου».

«11» εναντίον… Στίγκα – Πυρά εκατέρωθεν για «Greek Mafia»

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ των βουλευτών του ακροδεξιού μορφώματος «Σπαρτιάτες» και της ηγεσίας του κόμματος.

Εκβιασμούς και μεθοδεύσεις παρασκηνίου από βουλευτές του -και κυρίως από τους τρεις που διέγραψε- κατήγγειλε χθες ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, με στόχο, όπως είπε, την πολιτική χειραγώγηση του ιδίου, αλλά και την κρατική χρηματοδότηση του κόμματός του.

Επίθεση στον Βασίλη Στίγκα, που τους κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε, «φωτογραφίζοντας», επί της ουσίας, τον Ηλία Κασιδιάρη, εξαπέλυσαν στη συνέχεια 11 βουλευτές του κόμματος, με κοινή γραπτή δήλωσή τους.