Latest News

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Δολοφονία στον Πειραιά: Στη φυλακή ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ: «Είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»


Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται ο 68χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά... καθώς κρίθηκε  προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα για την ανθρωποκτονία στο κέντρο της πόλης την περασμένη Παρασκευή.

O 68χρονος που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για παράνομη οπλοκατοχήοπλοχρησία και οδηγείται αυτή την ώρα στο ψυχιατρικό κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου είναι πολύ πιθανό η ανακρίτρια να διατάξει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του.

Κατά την απολογία του δήλωνε μετανιωμένος, λέγοντας πως πρόκειται για το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής του», και σημειώνοντας ότι αισθάνεται τύψεις και θέλει να τιμωρηθεί για την πράξη του.

Ο 68χρονος ήταν γνωστός για την εριστική του συμπεριφορά, καθώς συχνά τσακωνόταν με πολλούς κατοίκους της γειτονιάς για ασήμαντους λόγους, όπως και στην περίπτωση του 39χρονου που τον πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα και τον σκότωσε επειδή διαφωνούσε με τη λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά...