Latest News

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Γκάφα Χαρδαλιά-ΥΠΕΘΑ: Η φωτογραφία με απόρρητο χάρτη από στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης


Η απίστευτη γκάφα διαπιστώθηκε αφού είχε μοιραστεί η φωτογραφία από το γραφείο Τύπου και είχε μείνει αναρτημένη επί ώρα στην ιστοσελίδα...του ΥΕΘΑ.

Ο εκλεκτός του Μαξίμου για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, λίγο πριν παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, υπέπεσε σε ένα πολύ σοβαρό ολίσθημα. 

Κατά την περιοδεία του σε μονάδες του στρατού προκειμένου να επιθεωρήσει τα μέτρα προστασίας μετά την τρομακτική έκρηξη στη Νέα Αγχίαλο, έβγαλε και μοίρασε μέσω σχετικού δελτίου Τύπου, στημένες φωτογραφίες από τις επισκέψεις στα στρατόπεδα.

Μόνο που μια εξ αυτών ήταν άκρως απόρρητη καθώς ο Χαρδαλιάς είχε στηθεί να κοιτάζει με βλοσυρό τρόπο έναν απόρρητο χάρτη όπως εμφανέστατα και με κεφαλαία γράμματα αναγραφόταν.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ήταν εκείνοι που εντόπισαν τη μεγάλη γκάφα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, με αποτέλεσμα μετά από αρκετή ώρα, από το υπουργείο να μοιραστεί η σχετική φωτογραφία «πιξελιασμένει»- όπως είναι η έκφραση στα ΜΜΕ- ώστε να μην φαίνονται οι τοποθεσίες με τις εγκαταστάσεις καυσίμων σε αποθήκη της Θεσσαλονίκης.
 

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φωτογραφία του Χαρδαλιά να κοιτάει καμαρωτός τον απόρρητο χάρτη του στρατού ...