Latest News

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Πλεύση Ελευθερίας: Αποχωρήσεις με καταγγελίες από το κόμμα της Κωνσταντοπούλου

 «Τα χώνουν» κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου υποψήφιες της Πλεύσης Ελευθερίας που «κόπηκαν» από τις νέες λίστες του κόμματος που οριστικοποιήθηκαν την Πέμπτη στον... Άρειο Πάγο.

Δύο από τις υποψήφιες που συστρατεύτηκαν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βρέθηκαν πρώτες στις εκλογικές τους περιφέρειες, παραμερίστηκαν από τις λίστες χάνοντας κάθε ελπίδα να μπουν στην επόμενη Βουλή.

Πρόκειται για την πρώτη του κόμματος σε σταυρούς στην Β’ Πειραιά, Μαργαρίτα Καζάκου, η οποία σε ανάρτησή της, αναφέρει: «Αυτοί είναι οι νικητές της Β’ Πειραιά γιατί αυτούς τίμησε ο λαός με την ψήφο του και όχι αυτοί που «φυτεύτηκαν» με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλουκαι που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής».

Στους «κομμένους» ανήκει και η Όλγα Δάλλα που ήταν υποψήφια στον Β΄3 Νότιο Τομέα Αθηνών και η οποία καταγγέλλει «προδοσία» από την επικεφαλής της Πλεύσης. Κάνει λόγο για «ψέματα» ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αποχωρώ από αυτότο έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα. Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…».

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους» σημειώνει ακόμη η Όλγα Δάλλα, που στις εκλογές του Μαΐου, αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς (6.168) στην εκλογική της περιφέρεια.

Στα σχόλια της ανάρτησης η Όλγα Δάλλα απαντώντας σε ερώτηση γράφει πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου «πέταξε έξω τους πρώτους και έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις το παρεάκι της»

Η ανάρτηση συνοδεύεται από μια φωτογραφία της μέχρι σήμερα υποψήφιας, μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην οποία έχει γράψει τη λέξη «ψέμα» με κόκκινα, κεφαλαία γράμματα….

Τη θέση της Όλγας Δάλλα στο Νότιο Τομέα φέρεται να έχει πάρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός ψηφοδελτίων έχει τεθεί και η υποψήφια που πρώτευσε με το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας, πιάστηκε όμως «αδιάβαστη» σε τηλεοπτική εκπομπή.