Latest News

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Νεκρός ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο εν ώρα υπηρεσίας

 Ένας 33χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τη θανατηφόρα παράσυρση 43χρονου αστυνομικού στη... λεωφόρο Κατεχάκη.

Ο 33χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον αστυνομικό σταμάτησε στο σημείο και συνελήφθη, όπως προβλέπει ο νόμος. Ο 43χρονος αστυνομικός, που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες από συναδέλφους του, ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος, ενώ δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε παιδιά.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ο αστυνομικός μετέβη μαζί με συνάδελφό του με υπηρεσιακό όχημα της Τροχαίας για να καταγράψει τροχαίο ατύχημα που είχε γίνει στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Περίπου στις 22.30 (βράδυ Πέμπτης, 1 Ιουνίου 2023) στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού (ρεύμα προς Ηλιούπολη), ο 43χρονος παρασύρθηκε ενώ έκανε τη δουλειά του από το διερχόμενο αυτοκίνητο του 33χρονου Έλληνα.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε βάρος του 33χρονου οδηγού που παρέσυρε τον αστυνομικό της Τροχαίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.