Latest News

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Σοκ στο Ναύπλιο: Στα δικαστήρια ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου αγοριού – Τι ισχυρίστηκε(ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 40χρονος ιερέας από την Ερμιονίδα, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για... ασέλγεια ανηλίκου.

Ο ιερωμένος συνελήφθη σήμερα το πρωί και διώκεται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενός 12χρονου αγοριού. 

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι έστειλε στο παιδί βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας του ανηλίκου αντιλήφθηκε μηνύματα που έστειλε ο φερόμενος ως δράστης στον ανήλικο, μέσω του messenger. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως έστειλε κατά λάθος το βίντεο στον ανήλικο και πως εκείνο είχε άλλον παραλήπτη. 

Κατά την έρευνα της αστυνομίας, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του ιερωμένου, που μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ελεγχθούν.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, ενώ ο ιερέας έχει τεθεί σε αργία μέχρι και τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

«Η Ιερά Μητρόπολις Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης ανακοινώνει ότι ο Αρχιμανδρίτης κληρικός τής καθ’ Ημάς Ιεράς Μητροπόλεως ετέθη σε αργία ως διαλευκάνσεως τής υποθέσεώς του για αδίκημα διωκόμενον από τον Ποινικόν Κώδικα και ταυτοχρόνως από τούς Ιερούς Κανόνας της Εκκλησίας» αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση.