Latest News

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Καταγγελία για bullying σε σχολείο της Αττικής: Έδεσαν και φίμωσαν 7χρονη στις τουαλέτες

 Πατέρας 7χρονης κατήγγειλε ότι το παιδί του έπεσε θύμα bullying στο σχολείο, καθώς η κόρη του βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη...στις τουαλέτες. 

Το νέο περιστατικό bullying που κατήγγειλε ο πατέρας συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Αττικής, στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με τον ίδιο, το σχολείο δεν ενημέρωσε τους γονείς πως η 7χρονη βρέθηκε δεμένη και με ταινία στο στόμα, στις τουαλέτες, παρά μόνο τους το είπε η κόρη τους, όταν σχόλασε. 

«Ήμουν στη δουλειά και δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα, να πάω στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του δημοτικού σχολείου, δεμένη και με ταινία στο στόμα», δήλωσε ο πατέρας της 7χρονης, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega. 

«Ενημερωθήκαμε από το παιδί και τα κορίτσια που τη βρήκαν στις τουαλέτες», είπε ο πατέρας της 7χρονης, που είναι μαθήτρια της πρώτης δημοτικού. «Το παιδί ήταν πολύ συγχυσμένο. Ήταν 2-3 παιδιά, μεγαλύτερης τάξης, αυτά που της το έκαναν, δεν τα ξέρει», συμπλήρωσε.

«Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσετε ότι έχει σημάδι στο μάγουλο από την ταινία. Ευτυχώς δεν έχει συμβεί κάτι άλλο σωματικά», είπε ο πατέρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Την ώρα που σχόλασε και την πήρε η μαμά της, της είπε “θέλω να σου πω κάτι, αλλά όχι εδώ, στο σπίτι”. Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση, αυτή ήταν η απάντηση του σχολείου», σημείωσε ο πατέρας της 7χρονης. 

Πλέον, οι γονείς θα κινήσουν όλες τις σχετικές διαδικασίες για το περιστατικό bullying. «Για να μπορέσει το παιδί μου και όλα τα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον στο σχολείο τους», συμπλήρωσε ο πατέρας του κοριτσιού.