Latest News

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Τροχαίο με τρεις μαθήτριες τραυματίες στην Αίγινα - Συνελήφθη οδηγός των ΚΤΕΛ


Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις τραυματίες μαθήτριες συνέβη έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα...νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ λεωφορείου των ΚΤΕΛ και του λεωφορείου που μετέφερε μαθητές από το Χαλάνδρι στην Αίγινα, για σχολική εκδρομή.

Τα παιδιά είχαν αποβιβαστεί από το λεωφορείο, όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο από το όχημα των ΚΤΕΛ -που είχε μεταφέρει προσκυνητές στο μοναστήρι- και συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.

Οι τρεις ανήλικες εγκλωβίστηκαν ανάμεσα στα δύο οχήματα -με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Συνελήφθη ο οδηγός

Ο 40χρονος οδηγός των ΚΤΕΛ συνελήφθη από τις Αρχές και αναμένεται να δώσει κατάθεση, ενώ θα καταθέσει και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα από τα δύο λεωφορεία που ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα τρεις μαθήτριες να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Στο Κέντρο Υγείας οι μαθήτριες

Οι τρεις μαθήτριες, ηλικίας 14 ετών, διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με την μία να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά στον θώρακα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η μία μαθήτρια πήρε εξιτήριο, ενώ οι άλλες δύο μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ακόμη, οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν δεν επέβαιναν σε αυτό το πούλμαν και είχαν αποβιβαστεί εκείνη την στιγμή από άλλο πούλμαν. Πρόκειται για μαθήτριες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έρθει με το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, εκδρομή στο νησί.