Latest News

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Μύκονος: Νέα δικογραφία για γνωστό κλαμπ- Μετέφεραν άμμο για να σκεπάσουν το τσιμέντο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Σε νέες περιπέτειες μπαίνει γνωστό παραθαλάσσιο κλαμπ της Μυκόνου. Μετά την υπόθεση των οικοδομικών αυθαιρεσιών, σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία σε βάρος της... ιδιοκτήτριας αρχής του. 

Οι αρχές της Μυκόνου είχαν ήδη σφραγίσει το μαγαζί μετά από εντολή της Πολεοδομίας. Όταν, όμως, το επισκέφτηκαν χθες αστυνομικοί για να διαπιστώσουν αν τηρείται η συμφωνία, αντιλήφθηκαν ότι στην ακτή υπήρχαν οι ξύλινες εξέδρες που έπρεπε να κατεδαφιστούν, καλυμμένες με άμμο.

Με άλλα λόγια προσπάθησαν να πείσουν τους αστυνομικούς πως δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί η αυθαίρετη κατασκευή. Στο σημείο δεν υπήρχαν ούτε εργάτες, ούτε νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας και έτσι σχηματίστηκε δεύτερη δικογραφία σε βάρος του γνωστού καταστήματος.

Υπενθυμίζεται πως χθες, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες και πως οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ημεδαπού, που προέβη σε παράνομες οικοδομικές εργασίες επί νεοανεγειρόμενου κτίσματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μεσημβρινές ώρες διαπιστώθηκαν εκτεταμένες εργασίες απόκρυψης-επιχωμάτωσης παράνομων κατασκευών με αμμοληψία σε επιχείρηση που έχει σφραγιστεί για πολεοδομικές και άλλες παραβάσεις.

Για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Μύκονος: Νέα δικογραφία για γνωστό κλαμπ- Μετέφεραν άμμο για να σκεπάσουν το τσιμέντο

Μύκονος: Νέα δικογραφία για γνωστό κλαμπ- Μετέφεραν άμμο για να σκεπάσουν το τσιμέντο

Μύκονος: Νέα δικογραφία για γνωστό κλαμπ- Μετέφεραν άμμο για να σκεπάσουν το τσιμέντο

Μύκονος: Νέα δικογραφία για γνωστό κλαμπ- Μετέφεραν άμμο για να σκεπάσουν το τσιμέντοΜύκονος: Νέα δικογραφία για γνωστό κλαμπ- Μετέφεραν άμμο για να σκεπάσουν το τσιμέντο

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων και άμεσης διερεύνησης καταγγελιών που διενεργούνται για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, χθες (Τετάρτη 24 Μαΐου 2023) σχηματίσθηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ξεχωριστές δικογραφίες για παράνομες οικοδομικές εργασίες και υποβάθμιση περιβάλλοντος, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα:

Πρωινές ώρες, εντοπίσθηκε ημεδαπός να προβαίνει σε παράνομες οικοδομικές εργασίες επί νεοαναγειρόμενού κτίσματος.

Μεσημβρινές ώρες διαπιστώθηκαν εκτεταμένες εργασίες απόκρυψης-επιχωμάτωσης παράνομων κατασκευών με αμμοληψία σε επιχείρηση που έχει σφραγιστεί για πολεοδομικές και άλλες παραβάσεις.

Για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Υπηρεσίες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.