Latest News

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Αποσωληνώθηκε το 8χρονο αγόρι, που τραυματίστηκε στη Χαλκιδική, όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του μπροστά στα μάτια του, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος... αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, Πέμπτη 25 Μαΐου, οι γιατροί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο αποσωλήνωσαν το 8χρονο αγόρι, έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές το 8χρονο παιδί θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο μέσα στην ημέρα θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Ο 8χρονος πιθανόν να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιδί τραυματίστηκε στο χέρι από θραύσματα και διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Χθες, οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από τα μάτια, στη μύτη, καθώς και στον λαιμό του, όπως αναφέρει το Thesstoday.gr.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.