Latest News

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Βαρβάκειος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 60χρονης– Ομολόγησε ο πρώην σύντροφός της

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, καθώς ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για... την υπόθεση.

Πρόκειται για τον 42χρονο πρώην σύντροφο της 60χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη με πέντε μαχαιριές στην περιοχή της Βαρβακείου. 

Ο άνδρας εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Ο 42χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι με την 60χρονη έκαναν μαζί χρήση ουσιών κι εκείνη γινόταν επιθετική. Το μαχαίρι με το οποίο έγινε το έγκλημα ήταν δικό της, όπως είπε. Ωστόσο, ισχυρίστηκε πως την τσάντα και το κινητό της άτυχης γυναίκας, δεν τα πήρε εκείνος.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πρόκειται για τοξικοεεξαρτημένα άτομα, ενώ τον δράστη τον είχαν διώξει παλαιότερα από δομή λόγω βίαιης συμπεριφοράς.