Latest News

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Αττική: 14χρονος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνομηλίκους- Άκουγε η μητέρα στο τηλέφωνο

 Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 14χρονος από τρεις συνομήλικούς του, οι οποίοι τον χτύπησαν τόσο πολύ που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο... νοσοκομείο Παίδων.

Ο 14χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του, με αποτέλεσμα εκείνη να ακούει την επίθεση. «Μου επιτέθηκαν τρεις συνομήλικοί μου και με χτυπούσαν ανελέητα, στο κεφάλι και την πλάτη» λέει ο ανήλικος με αλλοιωμένη φωνή μιλώντας στο Star.

«Ήταν τρομακτικό. Το βίωσα και εγώ μαζί με το παιδί. Είχα το παιδί να το χτυπάνε και εγώ οδηγούσα προς εκείνον με το αυτοκίνητο. Ακόμη και τώρα που σας το λέω τρέμω», εξομολογήθηκε η μητέρα του ανήλικου στο Star και πρόσθεσε ότι «ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Άκουγα το παιδί που φώναζε. Βογκούσε από τους πόνους και εγώ ούρλιαζα από το τηλέφωνο “μην το χτυπάτε, φύγετε”».

«Μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου» είπε ο 14χρονος μετά τον ξυλοδαρμό του

Όλα έγιναν κοντά σε σχολείο της δυτικής Αττικής, με τον έναν από τους δράστες να καθυστερεί το θύμα μέχρι να πάνε και οι άλλοι δύο στο σημείο. Τότε άρχισαν να τον χτυπούν άγρια και αδιαφορούσαν για τις κραυγές του 14χρονου που τους ζητούσε να σταματήσουν.

«Του φωνάζανε “κλείσε το τηλέφωνο” και το παιδί μου φώναζε «μη», «όχι» και το άκουγα να ουρλιάζει» εξομολογήθηκε η μητέρα. 

«Μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου. Φοβόμουν, δεν πήγαινα σχολείο και έμενα από απουσίες», είπε ο ίδιος ο 14χρονος.