Latest News

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Τζέιμι Φοξ: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο ηθοποιός- «Τώρα επικοινωνεί με το περιβάλλον»

 
Τζέιμι Φοξ αναρρώνει μετά από επιπλοκές, που παρουσίασε σε ένα θέμα υγείας, και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο... σύμφωνα με ανάρτηση της κόρης του.

Χθες, η κόρη του Τζέιμι Φοξ, Κορίν, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της αναρρώνει μετά από μία σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του την Τρίτη.

«Θέλαμε να το μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, ο Τζέιμι Φοξ, παρουσίασε ιατρικές επιπλοκές. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης αντίδρασης και της εξαιρετικής φροντίδας, που είχε, είναι ήδη σε διαδικασία ανάρρωσης» όπως αναφέρει στο μήνυμά της.

Η 29χρονη επίσης ηθοποιός, συνέχισε στο μήνυμά της γράφοντας για τον Τζέιμι Φοξ πως «Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένειά μας ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της στιγμής. Σας στέλνουμε την αγάπη μας, η οικογένεια Φόξ».

Η κόρη του Τζέιμι Φιξ, έσβησε τα σχόλια στην ανάρτηση ενώ δεν διευκρίνισε τον όρο «ιατρική επιπλοκή» για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το TMZ ο Τζέιμι Φοξ χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως αφού υπέστη κάποιο ιατρικό συμβάν που έχρηζε άμεσης νοσηλείας.

Το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Επικοινωνεί τώρα με το περιβάλλον και αυτό είναι καλά νέα» αναφέρει πηγή κοντά στην οικογένεια σύμφωνα με το TMZ.

Το περιστατικό κρίθηκε επείγον και ο Τζέιμι Φοξ παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο.