Latest News

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Σον Κεμπ: Συνελήφθη ο πρώην σταρ του ΝΒΑ για περιστατικό με πυροβολισμούς

 Ο πρώην αστέρας του NBA, Σον Κεμπ συνελήφθη την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον με την κακουργηματική κατηγορία ότι πυροβόλησε μέσα ...από αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος πλέον Κεμπ συνελήφθη όταν η αστυνομία κατέφθασε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου της Τακόμα μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. 

«Ένας από τους οδηγούς έριξε αρκετές σφαίρες στους επιβάτες του άλλου οχήματος. Το όχημα του θύματος εγκατέλειψε την περιοχή», αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν αργότερα τον ύποπτο και τον συνέλαβαν, συνεχίζει η ανακοίνωση ενώ τονίζεται ότι βρέθηκε και ένα όπλο στο σημείο. 

Σε ξεχωριστή ανάρτηση στο Twitter, η αστυνομία της Τακόμα επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα όταν «μια διαμάχη μεταξύ των επιβαινόντων σε 2 αυτοκίνητα οδήγησε σε πυροβολισμούς σε πάρκινγκ».

Στην ανάρτηση αναφερόταν επίσης τα εξής: «Ένα αυτοκίνητο τράπηκε σε φυγή. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Βρέθηκε ένα όπλο. Ένας 53χρονος άνδρας συνελήφθη για πυροβολισμούς από αυτοκίνητο. Η έρευνα συνεχίζεται».