Latest News

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 44χρονο προπονητή Tae Kwon Do - Πώς απειλούσε τα θύματά του [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Σοκάρουν  οι αποκαλύψεις για τον 44 παντρεμένο (σ.σ. σε διάσταση) με ανήλικο παιδί  προπονητή  Tae Kwon Do ο οποίος δρούσε ανενόχλητος  για 11 χρόνια κάνοντας μια διπλή κρυφή ζωή ασελγώντας σε τουλάχιστον 5 μαθήτριές του...στην Ηλιούπολη.

Εκτιμάται ότι με τη δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του δράστη από την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από εισαγγελική εντολή, ίσως υπάρξουν και άλλες καταγγελίες για τη δράση του, αφού ο συγκεκριμένος προπονητής συνέχιζε να έχει κοντά του νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, στον αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης.

Ηλιούπολη: Η ποινική δίωξη και τα αδικήματα που βαραίνουν τον 44χρονο προπονητή

Σε βάρος του εν λόγω προπονητή ασκήθηκε πριν λίγες ώρες ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων καθώς η πλούσια δράση του φέρεται να ξεκίνησε το 2009 και να διήρκεσε μέχρι το 2020. Ο 44χρονος προπονητής ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (24/3) οπότε ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση και εξέλιξη.



Να σημειωθεί πως τον  44χρονο προπονητή Tae Kwon Do βαρύνουν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Ηλιούπολη: Το σατανικό σχέδιο του προπονητή και ο άθλιος εκβιασμός

Ο προπονητής από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες αθλήτριες κτίζοντας μαζί τους μια σχέση απολύτου εμπιστοσύνης. Τα απονήρευτα κορίτσια ήταν μεταξύ 12 και 16 ετών.

Το σατανικό του σχέδιο ήταν πολύ καλά ενορχηστρωμένο στο μυαλό του και φαίνεται πως απέδιδε στο έπακρο καθώς οι άρρωστες ορέξεις του ικανοποιούνταν.

Αρχικά ο 44χρονος διεστραμμένος προπονητής εκθείαζε τα υποψήφια θύματά του και τις έπειθε με τα λεγόμενά του να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα.


Στη συνέχεια της οδηγούμε με κάθε μυστικότητα  στην γκαρσονιέρα του η οποία βρισκόταν στον ίδιο χώρο με το γυμναστήριο επί της οδού Μαρίνου Αντύπα. Κάποιοι γονείς, μάλιστα, ανέφεραν πως στον ημιώροφο πήγαιναν και ανήλικα κορίτσια, προκειμένου να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση. Στη συνέχεια χωρίς καμία αιδώ και ξεχνώντας πως στην ίδια θέση θα μπορούσε να είναι το δικό του παιδί τα βίαζε. Ύστερα, μέσω ψυχολογικού εκβιασμού, έλεγε στα κορίτσια «εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω. Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς».

Ηλιούπολη:  Η πλύση εγκεφάλου στις ανήλικες αθλήτριες

Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις των ανήλικων κοριτσιών, ο 44χρονος προσπαθούσε με συστηματικό τρόπο  να κάνει πλύση εγκεφάλου στις  αθλήτριες, λέγοντάς τους ότι έχουν μεγάλο ταλέντο στο άθλημα του Tae Kwon Do, ότι πρέπει να κάνουν σκληρές προπονήσεις και ότι με τον τρόπο αυτό θα κατακτήσουν την κορυφή, στοχεύοντας να περνά χρόνο μαζί τους  για να μπορεί να δράσει.

Στη συνέχεια, είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στο σπίτι του, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών.

Μάλιστα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 44χρονου, στα οχήματα που διαθέτει, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής, το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας έχει στα χέρια του πέντε καταγγελίες, για τις οποίες έχουν δοθεί στοιχεία από τα θύματα του προπονητή.

Ηλιούπολη: Τουλάχιστον πέντε  μαθήτριες τα θύματά του

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες  ασελγείς πράξεις.

Σοκαρισμένη η αδελφή του 44χρονου προπονητή: «Θα δω τα μάτια του και θα καταλάβω αν το έκανε», καθώς δηλώνει πως η οικογένεια έχει αξίες και ήθος

Για την σοκαριστική υπόθεση που άφησε άφωνο το πανελλήνιο μίλησε η αδελφή του 44χρονου κατηγορούμενου στο Star.

Iσχυρίστηκε πως γνώριζε τη διπλή ζωή του αδελφού της και τις διεστραμμένες ορέξεις του και δήλωσε συγκλονισμένη. Να σημειωθεί πως είπε χαρακτηριστικά πως αν τον κοιτάξει στα μάτια, θα καταλάβει αν ο αδερφός της είναι ένοχος για όσα κατηγορείται.

«Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά και όποιο κόστος μπορεί να έχει. Είμαι η αδελφή του Α. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Αν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι…», δήλωσε η αδελφή του προπονητή.

«Εγώ, μία που θα δω τα μάτια του, και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά, ας κάνει η Δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου, αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου.


Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Το άλλοθι των  «οικογενειακών προβλημάτων»

Στη συνέχεια, η αδελφή του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο 44χρονος έχει αντιμετωπίσει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και έζησε άσχημες καταστάσεις με την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του, είχαμε και άλλα προβλήματα, άσχημες καταστάσεις. Έχουν ένα παιδάκι, ένα αγοράκι 7 ετών. Εκείνη έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο», ανέφερε.

Τέλος, η ίδια είπε πως τα παιδιά τον αγαπούσαν, παρότι ήταν αυστηρός στα μαθήματα του Tae Kwon Do.

«Ο Α. ξεκίνησε από 5 ετών να κάνει αυτό το άθλημα – από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004 – ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό.

»Ο Α. είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι’ αυτό το άθλημα, επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει.

»Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν σε αυτόν. Προσέφερε στα παιδιά, ασχολούταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσαν, ήταν και αυστηρός».

Ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι πράξεις του προπονητή Tae Kwon Do ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες.

Oμοσπονδία Tae Kwon Do: Άμεση η διαγραφή του 44χρονου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομοσπονδία Tae Kwon Do για τον προπονητή, ο οποίος συνελήφθη για κατά συρροή ασέλγεια σε βάρος πέντε ανήλικων κοριτσιών στην Ηλιούπολη.
Στην ανακοίνωση η Ομοσπονδία κάνει λόγο για «ντροπή και αποτροπιασμό» αναφορικά με τα όσα καταγγέλλονται και διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε προηγουμένως κάποια αναφορά από γονείς ή αθλήτριες για παρόμοια περιστατικά, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχε αναλάβει δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Νιώσαμε ντροπή και αποτροπιασμό στο άκουσμα της είδησης ότι ένας προπονητής του Tae Kwon Do συνελήφθη επειδή φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριες που ανήκαν στο σύλλογό του. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, ότι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να είναι δάσκαλος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, μεταμορφώθηκε σε ανθρωπόμορφο τέρας, ωθώντας κάποια νεαρά κοριτσάκια σε πράξεις απεχθείς, καταδικαστέες, που χρήζουν νομικής παρέμβασης και φυσικά καταδίκης.

Δυστυχώς, η Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do , έλαβε γνώση της δράσης του συγκεκριμένου προπονητή μόλις πριν από λίγη ώρα από τα τηλεοπτικά κανάλια. Ουδέποτε είχαμε λάβει κάποια καταγγελία από τους γονείς ή τις ίδιες τις αθλήτριες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε ήδη παρέμβει ώστε να αποπέμψουμε από την οικογένειά μας, ένα παραβατικό στοιχείο. Και δεν θα μέναμε μόνο εκεί. Εμείς οι ίδιοι θα τον είχαμε καταγγείλει στα αρμόδια όργανα, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές όχι μόνο στο Ταεκβοντό και τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά ούτε στην κοινωνία μας.

Θα είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεσμευόμαστε ότι η διοίκηση της ΕΛΟΤ θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τη δημιουργία συνθηκών ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Παράλληλα θα ζητήσουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο προπονητή, τον οποίο η ΕΛΟΤ θα φροντίσει να τον διαγράψει από τις τάξεις της».

Ηλιούπολη: Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, ημεδαπός ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος σε αθλητικό σύλλογο, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) tablet, τρία (3) laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε (5) κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.