Latest News

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Έγκλημα στα Τέμπη: Εξιτήριο για 21χρονο μετά από 29 μέρες - «Βγήκε από μία τρύπα στο κυλικείο»

 Εξιτήριο μετά από 29 μέρες νοσηλείας πήρε 21χρονος φοιτητής ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία... στα Τέμπη.

Ο νεαρός είχε, αρχικά, διασωληνωθεί στην εντατική και μετά μεταφερθεί σε απλή κλίνη του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, απ' όπου και βγήκε σήμερα.

Ο πατέρας του αναφέρθηκε στη μεγάλη περιπέτεια που βίωσε ο γιος του και η κοπέλα του, που βρίσκονταν στο κυλικείο της ώρα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτοί είναι και οι μοναδικοί επιζώντες από το δεύτερο βαγόνι του τρένου.

«Ήμασταν πολύ τυχεροί, λυπάμαι για τους γονείς που έχασαν τα αγγελούδια τους» είπε ο πατέρας του φοιτητή.

Ερωτώμενος για την ημέρα της τραγωδίας, ενημέρωσε πως κατάφερε να μιλήσει με τον γιο του δύο ώρες μετά καθώς είχε χάσει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. «Με το παιδί μιλήσαμε μετά από περίπου 2 ώρες γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε».

Έκανε λόγο για μία «τρομακτική εμπειρία» και ευχήθηκε να μην την ζήσει κανείς άλλος. «Μέχρι να ακούσουμε τη φωνή του και να τον δούμε μετά στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες» συνέχισε, ενώ ανέφερε πως και η πρώτη εβδομάδα στο νοσοκομείο ήταν δύσκολη καθώς ήταν διασωληνωμένος.


Σχετικά με το πώς βγήκε από το τρένο ο 21χρονος, ο πατέρας του σημείωσε πως ταξίδευε μαζί με την κοπέλα του στο έκτο βαγόνι αλλά είχαν πάει στο κυλικείο. Τη στιγμή που πλήρωνε, έγινε η σύγκρουση.

«Με την κοπέλα του έκανε μία προσπάθεια να συνέλθει, η κοπέλα του τον τράβηξε και βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν και στη συνέχεια προσπάθησαν να βρουν ασθενοφόρο» περιέγραψε.

Ο γιος του ήταν χωρίς ρούχα και παπούτσια, καθώς είχαν καεί, ενώ η νεαρή είχε σπάσει το πόδι της, ενώ είχε τραυματιστεί και στη σπονδυλική στήλη, αλλά το ξεπερνάει σταδιακά.

Αναφορικά με τις μνήμες που έχει ο 21χρονος από το δυστύχημα, ο πατέρας του δήλωσε πως δεν θυμάται πολλά πράγματα μόνο τη ΜΕΘ στο νοσοκομείο αλλά και την προσπάθεια να βρει ασθενοφόρο, αφού βγήκε από το τρένο.