Latest News

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Η πρώτη κατάθεση της 14χρονης– Το ραντεβού που οδήγησε σε συλλήψεις

 Σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη επέστρεψε η 14χρονη που έπεσε... θύμα μαστροπείας.

Η ανήλικη έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στο «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, μετά από εντολή της ανακρίτριας. Πρόκειται για δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η 14χρονη φέρεται να έπεσε θύμα ενός 30χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί. Επίσης, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Και οι τρεις θα βρεθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3.

Στο κινητό του 24χρονου βρέθηκαν βίντεο με την 14χρονη είτε σε σεξουαλικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το τέταρτο άτομο που διαφεύγει της σύλληψης. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών συλληφθέντων για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι αρχές βρέθηκαν στα ίχνη των κατηγορούμενων μετά την καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος όταν ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης, στην οποία είχε μιλήσει για όλα.

Ύστερα από συνεννόηση με την φίλη της, κλείστηκε το ραντεβού – παγίδα με τον 30χρονο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου, αφού πέρασε ολόκληρο το βράδυ με τους τρεις άνδρες στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι.

Στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις για να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.