Latest News

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Νέα «υπόθεση Κολωνού» στην Αττική - Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα, 4 συλλήψεις

 Νέα υπόθεση αλλεπάλληλων βιασμών με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο μάλιστα διέμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην Αττική έρχεται στο φως ...της δημοσιότητας.

Η ανατριχιαστική ιστορία κακοποίησης, που ξυπνά μνήμες από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία στις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας 30χρονος που φέρεται να είχε ρόλο μαστροπού και οι άλλοι τρεις που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα. Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ιδρύματος, έχουν κάνει πολλαπλές δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε με το κοριτσάκι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα εξέδιδε την 14χρονη έναντι 100 ευρώ κάθε φορά, ενώ φέρεται να την είχε πείσει να εγκαταλείψει τελείως τη δομή φιλοξενίας.