Latest News

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο ερωτύλος Μάριος Πρίαμος

 Το Survivor Αll Star επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής (26/2) και οι φανς περιμένουν ...τις εξελίξεις.

Διάσημοι και Μαχητές θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το έπαθλο φαγητού, αλλά και για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ποιοι θα επικρατήσουν;

Στο τελευταίο επεισόδιο οι Διάσημοι συνέχισαν με νίκες και πήραν το έπαθλο του φαγητού, καθώς νίκησαν με σκορ 10-6 τους Μαχητές, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι Μπλε είναι αυτοί που θα κερδίσουν αύριο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι, οι Κόκκινοι θα πρέπει να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Αυτή θα είναι η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μοιάζει να μην έχει προσαρμοστεί στην παραλία και να είναι ιδιαίτερα πεσμένη αγωνιστικά.

Ασταμάτητος ο Μάριος Πρίαμος

Στο μεταξύ, ο Μάριος Πρίαμος και η ερωτική του ζωή συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών, όσο και των διαγωνιζόμενων.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αναμένεται να τον ρωτήσει, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Η απάντηση που θα λάβει θα είναι… θετική.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομα της. Έτσι, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα και τρίτο πρόσωπο θα προστεθεί στη λίστα του Κύπριου, με τις αποκαλύψεις να ανάβουν «φωτιές».