Latest News

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

«Ριφιφί» σε sex shop πολυτελείας – «Βούτηξαν» επίχρυσους δονητές και 25.000 ευρώ


Την κλοπή πολυτελών δονητών αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ... ανακοίνωσε η εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων Dreamlove της Ισπανίας

Όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η εμπορική διευθύντρια Ιντιαρέμπ Απόντε, οι δράστες ήταν «διαβασμένοι», καθώς από την κάμερα ασφαλείας φαίνονται να κινούνται κατευθείαν προς το χρηματοκιβώτιο, όπου και ήταν τοποθετημένα τα αντικείμενα.

Συνολικά έκλεψαν οκτώ ερωτικά βοηθήματα, δύο εκ των οποίων από χρυσό 24 καρατίων με τιμή που ξεκινά από τα 15.000 ευρώ, ενώ παράλληλα πήραν και μετρητά αξίας 25.000 ευρώ.  

«Επειδή αυτά είναι σεξουαλικά βοηθήματα πολυτελείας και σπάνια στην αγορά, δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ εύκολο για τους κλέφτες να τα μεταπωλήσουν», εκτίμησε η Ιντιαρέμπ Απόντε. 

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τρία άτομα μασκοφορεμένα να μπαίνουν στον χώρο με ένα σφυρί και ένα τσεκούρι, αφού πρώτα έκοψαν το ρεύμα. 

Στο site της, η Dreamlove, η οποία ιδρύθηκε το 2007, αναφέρεται ως «υπηρεσία παραγωγής προϊόντων ικανοποίησης» με περισσότερα από 20.000 είδη σε απόθεμα, από σεξουαλικά βοηθήματα μέχρι εσώρουχα.