Latest News

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν προήλθε από ασφυξία ο θάνατος της Ίριδας!» – Τι κατέθεσε η Αγγελική Τσιόλα

 
Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αλλάζει το τοπίο στη νέα συμπληρωματική κατάθεση που κλήθηκε να δώσει σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ειδικά για τον θάνατο της Ίριδας...

Στη νέα της κατάθεση η κ. Τσιόλα ουσιαστικά μεταβάλλει τα δεδομένα απορρίπτοντας ότι ο θάνατος της μικρούλας προήλθε από ασφυξία όπως είχε διαπιστωθεί μετά την έκθεση των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα.

Πιο αναλυτικά:

«Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου. Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη».