Latest News

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

«Ξέφυγε» η κατάσταση με το Καρναβάλι στην Πάτρα - Μέχρι και 2000 ευρώ τη βραδιά σε Airbnb!

 Το 100% θα αγγίξει -όπως όλα δείχνουν- η πληρότητα των καταλυμάτων στην Πάτρα το τριήμερο ...της Αποκριάς.

Όπως μαρτυρούν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αναμένεται κοσμοπλυμμήρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα εν όψει του Καρναβαλιού, με τα διαθέσιμα δωμάτια για το Σάββατο (25/2) μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα (27/2) να είναι ελάχιστα και περιζήτητα.

Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο Booking για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, διαπιστώνουμε πως υπάρχουν μόνο πέντε επιλογές για κάποιον που θέλει να μείνει μέσα στην Πάτρα. Τα πιο οικονομικά δίκλινα δωμάτια ξεκινούν -την παρούσα χρονική στιγμή- από 130 ευρώ η διανυκτέρευση, ενώ τα αμέσως επόμενα φθάνουν τα 500 ευρώ για δύο βράδια, τα 820 ευρώ, τα 1.390 ευρώ με την πιο υψηλή τιμή να αγγίζει τα 2.863 ευρώ.

Οι τιμές δε, στα διαθέσιμα airbnbs που υπάρχουν για το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Πάτρα ξεκινούν από 271 τη διανυκτέρευση και φθάνουν τα 2.585 ευρώ τη στιγμή που στην πλατφόρμα βρίσκουμε μόλις τέσσερα διαθέσιμα.

Αν πάλι, κάποιος επιλέξει να μείνει στο συγκεκριμένο κατάλυμα οποιοδήποτε άλλο τριήμερο, το επόμενο από το Καρναβάλι, για παράδειγμα, τότε η τιμή ανά διανυκτέρευση πέφτει στα 108 ευρώ τη βραδιά.