Latest News

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

«Η Γη της Ελιάς»: Χαμός στο Twitter το πρώτο φιλί ανάμεσα σε δυο γυναίκες [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Η αποδοχή της διαφορετικότητας και το «σπάσιμο» των ταμπού εδραιώνεται -όπως φαίνεται- όλo και περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση με τους τηλεθεατές να επικροτούν ...σχετικές σκηνές.

Έτσι, μετά το gay φιλί που είδαμε στο «Maestro» ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές, στη «Γη της Ελιάς» προβλήθηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης το πρώτο λεσβιακό φιλί, προκαλώντας την επιβράβευση του κοινού για τους συντελεστές της σειράς.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν, συγκεκριμένα, το ερωτικό φιλί της «Αλκμήνης» και της «Αντωνίας» με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τη σκηνή.

Το κοινό επικρότησε τόσο τις δύο ηθοποιούς, Αγγελική Κιντώνη και Νάγια Τ. Καρακώστα, όσο και τον σκηνοθέτη της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου, για τη διάθεσή τους να περνούν προοδευτικά μηνύματα στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

«Αν ένα απλό φιλί το θεωρείς κάτι ανήθικο το λάθος είσαι εσύ», «Υπέροχο το φιλί της Αλκμήνης… Μπράβο στο mega», «Επιτέλους… κάθε τέτοια σκηνή που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση είναι ένα βήμα», «Η αγάπη είναι για όλους. Και το φιλί είναι απλά μία στιγμή αγάπης. Αν στην αγάπη βλέπετε κάτι αρνητικό είστε απλά λάθος», ήταν λίγα μόνο από τα πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.

Αποθεώθηκε η σκηνή στο Twitter