Latest News

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Κόντρα ΣΚΑΪ – Star με αύξηση επεισοδίων «Survivor All Star» και «MasterChef»

 Ανεβαίνει ο βαθμός έντασης του ανταγωνισμού έστω και για σπιθαμή εδάφους στο πεδίο «μάχης» για την τηλεθέαση του... prime time.

Το Star κλιμακώνει την ανάπτυξη του μαγειρικού ριάλιτι «MasterChef» με επιπλέον επεισόδιο από την ερχόμενη Πέμπτη. Που σημαίνει ότι θα προτείνει τέσσερα εβδομαδιαίως (Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, Παρασκευή).

Με γρήγορα ρεφλέξ ΣΚΑΪ και Acun Medya αυξάνουν τον αριθμό μεταδόσεων του ριάλιτι «Survivor All Star», έχοντας παρατηρήσει τις κινήσεις που γίνονται στο πεδίο «μάχης» για την τηλεθέαση. Τα επεισόδια του ριάλιτι από τέσσερα θα αυξηθούν σε πέντε εβδομαδιαίως, νωρίτερα  από ό,τι είχε αρχικά σχεδιαστεί και γίνει γνωστό.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει «Survivor All Star» και τις Πέμπτες, καθώς τα επεισόδια του ριάλιτι μεταδίδονταν Κυριακή με Τετάρτη, μέχρι τώρα. Διότι, εκτός από το «MasterChef», από χθες (και κάθε Πέμπτη βράδυ) στο τηλεοπτικό κάδρο ο ΑΝΤ1 «έβαλε» τα επεισόδια του επιχειρηματικού σόου «Dragons Den» και στο καπάκι το «Ενώπιος Ενωπίω», διαμορφώνοντας μια άλλη πρόταση ψυχαγωγίας στο τηλεοπτικό μενού.

Το Star εντωμεταξύ με το επεισόδιο του «MasterChef» τις Παρασκευές, σα να «βάζει δύσκολα» στον Σκάι διότι στο διάστημα εκείνο το κανάλι του Φαλήρου έχει τα επεισόδια της αξιόλογης σειράς «Στοργή». 

Πάντως  στην πορεία τα επεισόδια του «Survivor All Star» αναμένεται να γίνουν έξι, το πιθανότερο προς την άνοιξη, με προοπτική- εξ όσων έχουν γίνει γνωστά και αν στο μεταξύ δεν εφαρμοστούν διαφορετικές κινήσεις του σταθμού στην τηλεοπτική σκακιέρα-  το έκτο επεισόδιο να διαδεχθεί το μουσικό «Τhe Voice», ο τελικός του οποίου προγραμματίζεται για το Σάββατο (του Λαζάρου),  8 Απριλίου.