Latest News

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: Περίεργη αποχώρηση για την Ευριδίκη Βαλαβάνη – Η ατάκα που είπε για τον Βασάλο φεύγοντας

 Με μια τουλάχιστον περίεργη αποχώρηση έκλεισε αυτή εβδομάδα στο Survivor με τις δυο ομάδες να επιδίδονται σε σκληρές μάχες προκειμένου να κερδίσουν ...τα έπαθλα. 

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για αδικία, καθώς θεώρησε ότι η ομάδα του θέλει να τον διώξει από το Survivor χωρίς λόγο. Τη Δευτέρα προέκυψαν δύο ακόμα υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να βγαίνει στον τάκο λόγω μειωμένης απόδοσης στα αγωνίσματα και τον Σπύρο Μαρτίκα να την ακολουθεί, ανάβοντας… φωτιές στο συμβούλιο του νησιού.

Η παίκτρια που έκλεισε τον κύκλο των υποψηφιοτήτων για αυτήν την εβδομάδα ήταν η Καρολίνα Καλύβα η οποία δήλωσε ότι περίμενε να βρεθεί σε αυτήν την θέση.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που αποχωρεί και θα επιστρέψει στην Ελλάδα είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία φαίνεται πως δεν στήριξε το τηλεοπτικό κοινό  Κάποιοι στα σόσιαλ μίντια κάνουν λόγο για στημένη ψηφοφορία και ίσως δεν έχουν άδικο...

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι.» δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν αποχωρήσει.