Latest News

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Γιάννης Μπέζος για απολογία Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν, δεν μπορεί να με σύρει»

 Στην πρόσφατη αναφορά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο όνομά του κατά την απολογία του απάντησε ο Γιάννης Μπέζος...

Ο ηθοποιός επισήμανε ότι δεν θεωρεί ότι μπορεί το γεγονός αυτό να τον «σύρει», ενώ τόνισε ότι ο κύριος λόγος που δεν ασχολείται με το θέμα είναι για να μη ρίχνει «νερό» σε έναν «μύλο» που συνεχώς αναπαράγει…

«Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί.

Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

Τι είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την απολογία του

«Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στενοχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν», ήταν κάποια από τα λόγια που είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης στους δικαστές.