Latest News

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: Αντιδράσεις παικτών κατά Σπύρου Μαρτίκα – Ποιος αποχώρησε πρώτος από τον Άγιο Δομίνικο

 Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν για μια ακόμα φορά οι παίκτες του Survivor All Star, στο επεισόδιο της Τετάρτης προκειμένου Διάσημοι και Μαχητές να μάθουν ποιος θα αποχωρούσε πρώτος από τον... Άγιο Δομίνικο.

Πριν από την ανακοίνωση όμως της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, ο Σπύρος Μαρτίκας άναψε… φωτιές για ακόμη μια φορά, με αφορμή την τάση να ψηφιστεί ο Τάκης Καραγκούνιας τον οποίο και ο φαρμακοποιός θεωρεί τον πλέον δυνατό παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

«Συμβαίνει κάτι μοναδικό! Πως γίνεται αυτό στην ομάδα των μπλε; Νιώθω ότι έχουν την εντύπωση κάποιοι παίκτες να στέκονται στο απυρόβλητο και αυτό να υποστηρίζεται τουλάχιστον από την μισή ομάδα. Πως γίνεται να ψηφίζεται ο καλύτερος τους παίκτες, μέχρι τώρα, που είναι ο Τάκης και για μία ψήφο θα ήταν και εκείνος υποψήφιος απόψε; Όταν λένε ότι είναι άψογη η συμβίωση τους. Κάποιοι παίκτες που έχουν φέρει με το ζόρι μια νίκη, και αυτό από τύχη θα έλεγα, να μην βλέπουν ούτε μία ψήφο. Και από την άλλη να φτάνουν σε ένα σημείο να λιμοκτονούν, εμείς να συμπάσχουμε. Μου είναι τρομερά πρωτόγνωρο ως έμπειρος παίκτης πολύ πρόσφατα, για έξι μήνες, του ίδιου παιχνιδιού. Μου είναι τρομερά περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο» είπε, επισημαίνοντας ότι «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φέρει μόνο μία νίκη».

«Ποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Τάκης είναι ο πιο δυνατός μας παίκτης; Όλοι οι άλλοι τι είμαστε; Αδύναμοι;» αναρωτήθηκε αρχικά, με τη σειρά του,  ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τονίζοντας στον αντίπαλό του ότι μάταια προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στην ομάδα.

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Για έναν παίκτη της μπλε ή της κόκκινης εβδομάδας, το νέο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο μέσα από την All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης θα τελείωνε νωρίς και συγκεκριμένα σε αυτήν ακριβώς την στιγμή. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, τερματίζοντας την πορεία του στο Survivor είναι ο Περικλής Κονδυλάτος με τα spoilers των τελευταίων ημερών να επιβεβαιώνονται.

«To αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο στο μυαλό μου και χαίρομαι πολύ για τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλο γιατί ξέρω πόσο πολύ το θέλει και το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. Κώστα μου, χαίρομαι πάρα πολύ. Βεβαίως συγκινούμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και άλλος ένας κύκλος, μικρός αυτή τη φορά, κλείνει» είπε ο ίδιος.