Latest News

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία -Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι

 
Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα και οι παίκτες αγωνίστηκαν σε δύο ομάδες, για την ...πρώτη τους ασυλία.


Νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, οπότε οι Μαχητές έπρεπε να υποδείξουν έναν από τους παίκτες τους προς αποχώρηση. Αυτό φυσικά, έφερε και τις πρώτες εντάσεις στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Οι 26 παίκτες έπεσαν χτες με τα μούτρα στον στίβο μάχης.Ακόμα και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενα, αφού το ριάλιτι επιβίωσης έπαιζε μπάλα μόνο του και έκανε μεγάλα νούμερα

Απόψε το βράδυ 9/1 θα έχουμε στο 2ο επεισόδιο του Survivor All Star, αφού εκτός απο το αγώνισμα για την 2η ασυλία της εβδομάδας, θα δούμε πολλές κόντρες και ξεσπάσματα με πρώτο και καλύτερο τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος απο χτες είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Η Κόκκινη ή η Μπλέ ομάδα νικάει σήμερα 9/1 στο Survivor All Star;

Το spoiler μιλάει για ξεκάθαρη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο, αφού η ομάδα που θα καταφέρει να νικήσει τον αποψινό αγώνα ασυλίας είναι η ομάδα των Μαχητών η οποία και θα κάνει το 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια και στον 2ο υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή την φορά απο την Κόκκινη ομάδα.

Μετά την πρώτη αποχώρηση, ακόμα ένας παίκτης θα θελήσει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, αυτή τη φορά οικειοθελώς.
Η αποχώρηση αυτή θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ την Τετάρτη και αφορά σε μια από τις γυναίκες των δύο ομάδων και αποδίδονται σε λόγους υγείας και ψυχολογίας.