Latest News

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Σάλος με παίκτη του Παναθηναϊκού: Επεισοδιακός χωρισμός και δημόσιο ξεκατίνιασμα με την καλλονή πρώην [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 
Ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι. Την ίδια στιγμή, η πρώην σύντροφός του ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες στα socia media…

Ο λόγος για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με την πρώην σύντροφό του και μοντέλο, Αλβίνα Λάλι,

Μάλιστα, οι σχέσεις τους είναι πλέον κάκιστες.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει κι έναν γιο μόλις 15 μηνών, όμως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν καλά, βρίσκονται σε διαρκή κόντρα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν… ξεκατινιαστεί δημόσια!

Το σκάνδαλο με τον Βέρμπιτς στη Σλοβενία

Πριν από λίγο καιρό, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, καθώς αναρτήθηκαν σε ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες του εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ο οποίος εμφανίζεται να απολαμβάνει την παρέα άγνωστων γυναικών.

Το προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στα δύο παιχνίδια της Σλοβενίας με τη Νορβηγία και τη Σουηδία, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Με τις φωτογραφίες ασχολήθηκε και η πρώην σύντροφος του Βέρμπιτς, η Ουκρανή Αλβίνα Λάλι, η οποία έγραψε σε Instastory: «Στην Εθνική μας ομάδα, αυτό θα σήμαινε σίγουρα αποπομπή. Αυτά είναι άσχημα πράγματα, παιδιά. Ντροπή σου, Βέρμπιτς». 

Πριν αναχωρήσει από τη Σλοβενία για να επιστρέψει στην Αθήνα, ο Βέρμπιτς διέψευσε κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά. «Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν από την πρώην σύντροφο του, τη μητέρα του παιδιού μου. Το υλικό είναι πολύ παλιό. Όλα έγραψε είναι ένα καθαρό ψέμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες μετά την ανάρτηση των φωτογραφικών, ο λογαριασμός στο Instagram απενεργοποιήθηκε. Η Αλβίνα Λάλι αρνήθηκε ότι είναι η υπαίτιος για τη διαρροή και τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση.