Latest News

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Άδωνις – Καρανίκας: Οι πρώην άσπονδοι «εχθροί» πέρασαν στο… μήνα του μέλιτος [ΒΙΝΤΕΟ]

 Φίλοι και… «αδέρφια» έγιναν οι πρώην «εχθροί». Ο λόγος για τους Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Καρανίκα, που δεν προφταίνουν να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις τον... τελευταίο καιρό.

Για παράδειγμα, για μία ακόμη φορά, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναγνώρισε ότι είχε κάνει λάθος με την πρώτη του αντίδραση στην εισαγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας, το 2018, εξαίροντας μάλιστα τον θετικό ρόλο που είχε παίξει τότε ο Νίκος Καρανίκας, ως σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

Να θυμίσουμε ότι, παλαιότερα, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή πως «η μόνη επένδυση που μπορεί να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος»!

«Παρεξηγημένος ο κ. Άδωνις»

«Είναι παρεξηγημένος υπουργός ο κ. Άδωνις, όπως είμαι και εγώ», δήλωσε από την πλευρά ο πρώην – πλέον –  σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Καρανίκας, όταν κλήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της TIKUN OLAM Europe, της πρώτης μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στα Εξαμίλια Κορίνθου, παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Πρωτοπόρος ο Καρανίκας»

Δεν θα μπορούσε να μην ανταποδώσει τη φιλοφρόνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε «πολύ μετανιωμένος» για μία ατάκα που είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή, «όχι τόσο για τη φαρμακευτική κάνναβη, όσο για το Νίκο Καρανίκα», όπως είπε.

Για να προσθέσει πως «πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα να τιμούμε αυτούς που ανοίγουν το δρόμο, έχει σημασία να μάθουμε να το κάνουμε αυτό, ασχέτως κομμάτων και προσωπικών σχέσεων. Διότι αν μάθουμε να το κάνουμε και ο ένας αναγνωρίζει τον άλλον, αυτόν που ανοίγει το δρόμο, αύριο περισσότεροι θα τολμήσουν να ανοίξουν νέους δρόμους και έτσι η πατρίδα μας και ο λαός μας θα κερδίσει περισσότερα πράγματα και ένα λαμπρότερο μέλλον.

»Θέλω λοιπόν να αναγνωρίσω δημόσια στον κύριο Νίκο Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ, τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα, ότι ήταν ο πρωτοπόρος στην Ελλάδα για να ξεκινήσει αυτή η ιστορία. Και χαίρομαι, αγαπητέ κύριε Καρανίκα».

Ο κ. Γεωργιάδης, μάλιστα, «ανέβασε» στη σελίδα του στο Facebook τον χαιρετισμό του Νίκου Καρανίκα.

Λέτε μια μέρα να δούμε έτσι τον Άδωνι Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη; «Χλωμό», αλλά ποτέ δεν ξέρεις…