Latest News

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Σοκ από νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια - «Έπνιξα τη γυναίκα μου, ελάτε πάρτε με»



 
Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στη Νίκαιας, με θύμα μια 54χρονη γυναίκα.
 

Η 54χρονη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου στο σπίτι τους, ο οποίος μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία, παραδεχόμενος το έγκλημα.

Ήταν λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.

Η ανήλικη κόρη δεν ήταν στο σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να είπε ο 50χρονος στην αστυνομία, όταν ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.


Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος.

Η πρώτη εικόνα από την ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε η σορός της 54χρονης, κάνει λόγο για θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό.

Ο 50χρονος φέρεται να έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, προτού καλέσει την αστυνομία για να παραδοθεί, αφήνοντάς τη νεκρή με σημάδια στο λαιμό.

Ο 50χρονος καθ’ ομολογία δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας

Ο 50χρονος φέρεται να έχει βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως ο 50χρονης αντιμετώπιζε προβλήματα, πως έπινε και πως η αστυνομία είχε ξαναπάει σπίτι, αφού ο 50χρονος είχε επιτεθεί στη σύζυγό του.

Μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στο Δαφνί..

Όταν τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το φόνο, έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.