Latest News

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Κακοκαιρία: Υποχώρησε το οδόστρωμα στη Χαριλάου Τρικούπη -Γυναίκα έπεσε στο κενό

 Καθίζηση υπέστη σημείο οδοστρώματος στην Χαριλάου Τρικούπη, με μια γυναίκα να πέφτει μέσα στην τρύπα που... σχηματίστηκε.

Το οδόστρωμα υποχώρησε στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε, εχθές, την κακοκαιρία.

Η γυναίκα περπατούσε όταν υποχώρησε ένα κάπακι της ΕΥΔΑΠ και χωρίς να το αντιληφθεί έπεσε στο κενό. 

Μιλώντας η Ελένη Ρόδη περιγράφει πώς κατέληξε μέσα στην τρύπα. «Καθώς έφυγα από τη δουλειά μου, περπατούσα σιγά-σιγά γιατί έβρεχε, ξαφνικά στο πεζοδρόμιο επάνω άνοιξε το μαντεμένιο καπάκι και έπεσα στο κενό. Ευτυχώς με τράβηξαν και με έβγαλαν. Αυτή τη στιγμή έχω ένα διάστρεμμα στο πόδι μου και δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου».

Όπως τόνισε ότι «δεν υπήρχε σήμανση στο πεζοδρόμιο. Είχαν γίνει πρόχειρα κάποια έργα, στα οποία δεν είχε τοποθετηθεί σήμανση. Το καπάκι φαινόταν στέρεο, άνοιξε και έπεσα μέσα. Άνοιξε από τα νερά ή τις πρόχειρες εργασίες που είχαν γίνει. Πριν από έναν χρόνο είχα πέσει ξανά στην Χαριλάου Τρικούπη επειδή ήταν σπασμένο ένα πλακάκι. Υπάρχει έλλειψη ευθυνών. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Κάθε μέρα συμβαίνουν ατυχήματα».