Latest News

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τρεις φορές είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού ο 50χρονος λογιστής - Πρόσωπο «κλειδί» η άφαντη σύζυγος του

 
Τα κομμάτια του παζλ για την υπόθεση απαγχονισμού του 50χρονου στο Μοσχάτο επιχειρεί να συνδέσει η αστυνομία, με την έρευνα να βρίσκεται σε ...πλήρη εξέλιξη.

H ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο απαγχονισμός είναι η αιτία θανάτου του λογιστή στο Μοσχάτο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Επιπρόσθετα  ο ιατροδικαστής βρήκε ότι η σορός του λογιστή έφερε και κατάγματα στα πλευρά.

Ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντηλέρνια διαπίστωσε τραύματα με διαφορετική χρονική συχνότητα, κάτι που αποδεικνύεται από την επούλωσή τους. Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι τα τραύματα τοποθετούνται σε διαφορετικές ημερομηνίες -πριν από περίπου 15 ημέρες, και τα άλλα τα 4-5 ημέρες και 1-2 ημέρες (ίσως και ώρες) πριν το θάνατο του.

Στο σώμα του 50χρονου φέρεται να εντοπίστηκαν περισσότερα από 10 κατάγματα στα πλευρά, τα οποία προκλήθηκαν πριν από περίπου 15 ημέρες. Τότε, φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ενώ φέρεται να υπάρχει ένα σημάδι στον θώρακα πριν από περίπου 4-5 ημέρες.

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο 50χρονος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από επενδυτές

Το περασμένο Σάββατο υπήρξε επεισόδιο ξυλοδαρμού στο μαγαζί του 50χρονου θύματος στην Καλλιθέα. Τότε, επενδυτές, ξυλοκόπησαν τον άνδρα και στο σημείο κλήθηκαν οι αρχές.

Η σύζυγός του 50χρονου φέρεται να είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, και αφού πήρε τα χρήματα, έφυγε για την Αλβανία. 

Ο 50χρονος φέρεται να είπε στους πελάτες του «καταστραφήκαμε» με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν.

Μοσχάτο: Εταιρεία leasing είχε μηνύσει τον 50χρονο

Νέες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 50χρονος φέρεται να είχε εξαπατήσει εταιρεία leasing. 

Το θύμα φέρεται να είχε πάρει 65 αυτοκίνητα ώστε να τα διαθέσει σε πελάτες με την μορφή leasing, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία έπρεπε να πάρει χρήματα. Ο 50χρονος φέρεται να μην πλήρωσε τα αυτοκίνητα και η εταιρεία κατέθεσε μήνυση εναντίον του για εξαπάτηση.

Πρόσωπο «κλειδί» η άφαντη σύζυγος του 50χρονου

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αναζητά την 43χρονη σύζυγο του θύματος προκειμένου να καταθέσει, αλλά παραμένει άφαντη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο λογιστής είχε δηλώσει πως η σύζυγός του πήρε τα χρήματα που διέθεταν στους λογαριασμούς τους από τους πελάτες τους.

Μια από αυτούς ήταν και η 47χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι του 50χρονου την ώρα του θανάτου του, με την ίδια να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή της στον απαγχονισμό του.

Σημειώνεται, ότι όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του λογιστή οφείλεται σε απαγχονισμό.

Η επαγγελματική δραστηριότητα και το γραφείο στην Καλλιθέα

Ο 50χρονος, όπως προέκυψε από την προανάκριση, διατηρούσε εταιρεία επενδύσεων «Leasing» στην Καλλιθέα. Ήταν λογιστής και ασφαλιστής της 47χρονης, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση καλλιέργειας και πώλησης λουλουδιών του αδερφού της.

Ως σύμβουλος επενδύσεων, ο 50χρονος, είχε καταφέρει να αποσπάσει από την 47χρονη και συγγενικά κοντινά της πρόσωπα, μεγάλα χρηματικά ποσά, που έφθαναν τα 200.000 ευρώ.

Η εταιρεία που διατηρούσε, είχε κηρύξει πτώχευση πρόσφατα, χωρίς να αποδώσει τα χρήματα στη 47χρονη, που τον αναζητούσε προκειμένου να τον πιέσει να το κάνει.

Το περασμένο Σάββατο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, άλλα άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα στον 50χρονο, είχαν πάει στην έδρα της επενδυτικής εταιρείας που διατηρούσε στην Καλλιθέα και επιτέθηκαν εναντίον του, με το επεισόδιο να λήγει με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η επίθεση εναντίον του, προήλθε από τις αναφορές του 50χρονου, πως η σύζυγος του, αλβανικής καταγωγής, έχοντας πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, το τελευταίο 10ήμερο έκανε ανάληψη όλα τα χρήματα, που προέρχονταν από επενδύσεις πελατών του.

Ο 50χρονος φαίνεται να είχε επικοινωνήσει με κάποιους δηλώνοντας την οικονομική καταστροφή που είχε υποστεί, και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός και η δολοφονική επίσκεψη της 47χρονης, που είχε χάσει τα χρήματά της.