Latest News

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Σκότωσα τη Χρύσα, έκανα μπάνιο και πήγα στην αδερφή μου»


 Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος και σύντροφος της 19χρονης κοπέλας στα Καμίνια ...του Πειραιά.

Ο 25χρονος που εκτέλεσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη νεαρή γυναίκα, μετά την προθεσμία που πήρε από τις εισαγγελικές αρχές του Πειραιά, την ερχόμενη Πέμπτη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να λογοδοτήσει για τη νέα γυναικοκτονία που σοκάρει τη χώρα.  

Ο δράστης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ανέφερε ότι είναι μετανιωμένος για την πράξη του, λέγοντας για την 19χρονη πως την αγαπάει ακόμα και ότι ζητάει συγνώμη για αυτό που έκανε. 

Τα όσα όμως εξιστόρησε στους αστυνομικούς προκαλούν οργή. Ιδιαίτερα ο τρόπος με τον κινήθηκε αμέσως μετά το έγκλημα. Όπως ισχυρίστηκε ο 25χρονος, όλα ξεκίνησαν μετά από σκηνές ζηλοτυπίας που του έκανε η 19χρονη. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύντροφο του, με την οποία το τελευταίο καιρό δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά, καθώς μια χώριζαν και μια ήταν μαζί.

Παίζανε ένα παιχνίδι σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όταν, ξαφνικά όπως είπε στους αστυνομικούς, φίλες της 19χρονης άρχισαν να της στέλνουν μηνύματα στα οποία της ανέφεραν ότι το 25χρονος φλερτάρει και με άλλες κοπέλες.

Τότε, όπως είπε ο δράστης, οι τόνοι ανέβηκαν και η Χρύσα άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. «Άρχισε να με ζηλεύει. Μου είπε να πάω να γ….. Το πιστόλι το είχα κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ» φέρεται να είπε στην κατάθεση του ο 25χρονος, ο οποίος αφού πυροβόλησε τη 19χρονη στη συνέχεια έβγαλε τα ρούχα του και έκανε μπάνιο.

«Όταν βγήκα από το μπάνιο, ντύθηκα και πήγα στην αδερφή μου για να δω τα παιδιά της. Δεν της είπα τίποτα. Μετά παραδόθηκα. Δεν με ήθελαν οι δικοί της για αυτό και είμασταν και μαζί και χώρια. Την αγαπώ ακόμα και ζητάω συγνώμη», είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του ο 25χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος.