Latest News

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Χριστουγεννιάτικο δώρο για εμάς η κλήση του πατρός Αντωνίου από τη Δικαιοσύνη» λέει η μητέρα του 19χρονου

 Ο πατήρ Αντώνιος καλείται σε εξηγήσεις από την εισαγγελία ως ύποπτος κακουργηματικής ασέλγειας σε βάρος δύο ανηλίκων στην Κιβωτό του Κόσμου... αλλά και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες των παιδιών, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες. 

Επιπλέον, καλούνται σε εξηγήσεις άλλα έξι άτομα.

«Είναι για εμάς ένα δώρο για τα Χριστούγεννα το ότι φτάνει επιτέλους η υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Και για μένα και για τους δύο γιους μου» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 19χρονου που πρώτος κατήγγειλε τον άνθρωπο που «έτρεχε» την Κιβωτό του Κόσμου. 

«Το παιδί μου δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο, περάσαμε έναν εφιάλτη», είπε η μητέρα του 19χρονου, προσθέτοντας «πιστεύω στην Δικαιοσύνη και περιμένω το παιδί μου να δικαιωθεί. 

Η ίδια δήλωσε την ικανοποίησή της για το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα έως σήμερα: «Ξέρω ότι είχαν άλλα πράγματα προτεραιότητα, ξέρω ότι έκαναν την δουλειά τους όπως έπρεπε, τώρα ήρθε η σειρά του γιου μου».

Ερωτηθείσα για την πρώτη αντίδραση του 19χρονου, είπε πως υπήρξε «Ηθική ικανοποίηση πρώτα από όλα. “Επιτέλους”, μου είπε, “μαμά, επιτέλους”».