Latest News

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στην «αντεπίθεση» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχωρά σε μηνύσεις και καταγγέλλει το συμβόλαιό του

 Αναλαμβάνει δράση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο ετοιμάζεται να μηνύσει, καταγελλώντας μάλιστα το συμβόλαιο του παίκτη, μετά από όσα δήλωσε στην πολύκροτη συνέντευξή του στον... Πιρς Μόργκαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει νομικές ενέργειες κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ σύμφωνα με τον Guardian, έχει ήδη προσλάβει δικηγόρους προκειμένου να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον του σούπερ σταρ. Ο Πορτογάλος φέρεται να έχει ήδη ενημερωθεί ώστε μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ του Κατάρ που ξεκινά την Κυριακή, να μην επιστρέψει καν στις προπονήσεις των «κόκκινων διαβόλων».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν, ο Πορτογάλος κατηγόρησε ευθέως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του τον Απρίλιο. Είπε ακόμη ότι οι οι ιδιοκτήτες, η οικογένεια Γκλέιζερ δηλαδή, δεν ενδιαφέρονται για τον σύλλογο και ότι ο προπονητής, Έρικ Τεν Χαγκ, δεν τον σέβεται. Μετά τη συνέντευξη ο σύλλογος «ξήλωσε» τις αφίσες του CR7 από το Old Trafford. 

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε σήμερα το πρωί τα κατάλληλα μέτρα ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια μέχρι η διαδικασία αυτή να φτάσει στην ολοκλήρωσή της», αναφέρει η αγγλική ομάδα σε ανακοίνωσή της.

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο ανέρχεται σε περίπου 500.000 λίρες την εβδομάδα και λήγει τον Ιούλιο.

Ο Ρονάλντο διανύει τη δεύτερη θητεία του στη Γιουνάιτεντ, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.