Latest News

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Παρακολουθήσεις: Κατέθεσε στην εισαγγελία η Γεροβασίλη - Προθεσμία πήρε ο Βαξεβάνης

Για το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών, το οποίο απασχολεί τις τελευταίες μέρες τη δημόσια συζήτηση, κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία... με μήνυση που είχε καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο είχε αναφέρει ότι και εκείνη υπέστη τηλεφωνική παρακολούθηση και ότι παραβιάστηκε το απόρρητο των επικοινωνιών της.

Η κυρία Γεροβασίλη, εξερχόμενη από το γραφείο της εισαγγελέα μετά το πέρας της κατάθεσής της, είπε, μεταξύ άλλων τα εξής: «Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων».

Η κ. Γεροβασίλη, τόνισε ότι πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα να ερυνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή». Η ίδια τόνισε ακόμη ότι το Μέγαρο Μαξίμου κατήυθυνε τη διαδικασία, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργό Εξωτερικών της, Νίκο Δένδια.

 Προθεσμία πήρε ο Βαξεβάνης

Tην ερχόμενη Τρίτη θα καταθέσει τελικά στην εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου ο εκδότης Κ. Βαξεβάνης, προκειμένου όπως είπε, η κατάθεση του να δοθεί υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα υπάρξουν την Κυριακή στην εφημερίδα Ντοκουμέντο . Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι σάρκα μια το Μέγαρο Μαξίμου, το Pretador  και η ΕΥΠ με κοινό τους θέμα τις παρακολουθήσεις.